TIENS Kardi Forte

Sugjeroj qmimin me pakice 6 038 L
Cmimi I shperndaresit 4 830 L

Vaj krilli me ekstraktin Ginkgo

Shtesë ushqimore me vaj krilli dhe vaj peshku, që janë të pasura me acide yndyrore Omega-3 si EPA dhe DHA, si dhe me ekstrakt të zakonshëm Ginko të pasur me flavonoide.

Omega-3 EPA dhe DHA nga krilli dhe vaji i peshkut, kontribuojnë në shëndetin e zemrës, trurit dhe syve.

Ekstrakti i Ginkos do të ndihmojë në mirëmbajtjen e funksionit njohës, i cili do të rezultojë në ruajtjen e kujtesës më të mirë me moshën dhe do të mbrojë qelizat dhe indet nga oksidimi.

Hekuri, zinku dhe jodi do të mbështesin metabolizmin që sjell energji (I), mbron qelizat nga dëmtimi oksidativ (Zn), siguron transportin normal të oksigjenit në trup (Fe) dhe suporton sistemin imunitar normal (Zn, Fe).

EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës. Efekti i dobishëm përftohet me një konsum ditor prej 250 mg EPA dhe DHA. DHA kontribuon në mirëmbajtjen e funksionit normal të trurit dhe vizionit normal. Efekti i dobishëm përftohet me një konsum ditor prej 250 mg DHA. Hekuri dhe zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar, funksionin normal konjitiv dhe gjithashtu kanë një rol në procesin e ndarjes së qelizave.

Pjesë e rekomanduar ditore: merrni 2 kapsula në ditë me ushqimet tuaja të përditshme. Mos e tejkaloni pjesën e rekomanduar ditore. Shtojcat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësues i një diete të larmishme, të ekuilibruar. Një mënyrë e shëndetshme e jetesës dhe dieta e ekuilibrit janë të rëndësishme.
Përmbajtja neto: 25 g (30 kapsula x 832,751 mg).
Back to Top