TIENS Kangli

Sugjeroj qmimin me pakice 5 348 L
Cmimi I shperndaresit 4 278 L

Gratë aziatike janë në formë fizike superiore. Kockat e tyre janë më të forta, ata më rrallë vuajnë nga osteoporoza, kanceri i gjirit dhe sëmundjet e zemrës në krahasim me bashkëjetesat e tyre perëndimore. Ata e arrijnë këtë përmes një diete të pasur me fasule soje që përmbajnë estrogjene natyrore të bimëve. Në bazë të saktësisht të këtij përbërësi – soje – TIENS zhvilluan suplementin dietik Kangli për gratë.

Asnjë hormon tjetër nuk është i lidhur me gruan më shumë se estrogjenet, ndoshta për shkak se ata janë përgjegjës për rregullimin e ciklit menstrual dhe formimin e formës së trupit të femrës. Ky grup i hormoneve ndikon gjithashtu në metabolizmin e lipideve, kalciumit dhe proteinave në trupin e femrës, besimin dhe emocionet e grave. Ajo gjithashtu ka një efekt në koagulimin e gjakut. Mosfunksionimet e nivelit të estrogjenit kështu nënkuptojnë jo vetëm problemet shëndetësore, por reflektohen në bukurinë dhe psikikën natyrore të një gruaje. Ndërkohë, me moshën prania e estrogjenit në trupin e femrës ngadalë, por sistematikisht zvogëlohet. Ky proces fillon rreth moshës 30 vjeç, dhe intensifikohet në dekadën qe vjen. Kjo është kur lëkura humbet qëndrueshmërinë e saj, dhe rrudhat ose lëkundjet e humorit fillojnë të manifestohen. Nivelet e estrogjenit ndikohen jo vetëm nga mosha, por edhe nga një dietë e keqe, mungesa e ushtrimeve fizike ose stresi. Për një humor më të mirë dhe bukuri natyrore të përmirësuar, prandaj ia vlen të kujdeseni për nivelin e duhur të tyre.

Shtojcat dietike të bazuara në soje, siç është Kangli ndihmojnë për ta arritur këtë. Siç rezulton, izoflavonet e sojës që përmbahen në soje i ngjajnë estrogjenit në strukturën e tyre. Në literaturën shkencore, izoflavonet përshkruhen si përbërës të ngjashëm me estrogjenin, që nuk do të thotë se efekti i tyre në trupin e njeriut është i njëjtë me ato të estrogjenit. Në realitet, ata bashkëveprojnë me receptorët e estrogjenit ndryshe nga estrogjeni aktual, dhe veprimi i tyre mund të jetë pro-estrogjenik, anti-estrogjenik ose neutral.

Komponenti kryesor i Kangli janë izoflavonet që rrjedhin nga soja, d.m.th. estrogjenet natyrore të bimëve (fito-estrogjenet) të pasuruara me antioksidantë të fortë: vitaminë C dhe vitaminë E.

Izoflavonet e sojës pasi futen në trup, imitojnë veprimin e estrogjeneve, Vitamina C e pranishme në Kangli lufton radikalet e lira dhe stimulon prodhimin e kolagjenit të ri, Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Vitamina E mbron përbërësit e qelizave nga dëmtimi nga radikalet e lira duke i shndërruar ato në komponime neutrale që më pas eliminohen në urinë.

vitamina C mbron qelizat nga stresi oksidues dhe stimulon formimin e kolagjenit, për funksionimin normal të lëkurës,

vitamina C luan një rol në funksionimin normal të sistemit imunitar, vitamina C kontribuon në uljen e lodhjes dhe lodhjes, si dhe funksionin normal psikologjik,

vitamina C rrit thithjen e hekurit,

vitamina E kontribuon në mbrojtjen e përbërësve të qelizave nga dëmtimi oksidativ.

DOZIMI

Merrni 2 kapsula në ditë, një në mëngjes dhe një në mbrëmje.

SHENIM I RPORTNDSISHM

Përgatitja KANGLI nuk duhet të përdoret nga gratë shtatzëna dhe nënat që japen gji.

Back to Top