Tiens Nutri Shape Shakes – Çokollatë Energjike

Sugjeroj qmimin me pakice 7 910 L
Cmimi I shperndaresit 6 328 L

Zëvendësimi i vaktit për kontrollin e peshës duke siguruar lëndë ushqyese të plota dhe të ekuilibruara si proteina bimore të shëndetshme dhe vitamina dhe minerale thelbësore, me sheqer dhe ëmbëltues.

Ky zëvendësim i vaktit Nutri-Shape Shake me shije të shijshme me kakao kontribuon në humbjen e peshës, si një zëvendësues për dy vaktet kryesore ditore të një diete të kufizuar nga energjia

Vetëm 216 kalori për 1 shejk shërbejnë ushqyes të shumtë thelbësorë, përfshirë 24 vitamina dhe minerale dhe botanik aktiv;

23 g proteina për pjesë e cila vepron si një humbje e përsosur e peshës ose asistent për menaxhimin e peshës – siguron qelizat tuaja forcë ndërsa gjatë një diete të kufizuar nga energjia ju digjni kaloritë nga yndyra dhe karboni;

e lartë në proteina të shëndetshme bimore e cila kontribuon në rritjen e masës së muskujve;

Përmbajtja e lartë e Reishi – kërpudha e jetës së gjatë – 500 mg në një pjesë.

fibër të lartë (nga soja dhe fasulet e tjera), me frukto-oligosakaride të tretshme dhe inulin;

përmbajnë vitamina B, vitaminë C, hekur dhe magnez, të cilat kontribuojnë në metabolizmin që sjell energji normale dhe zvogëlon lodhjen;

përmbajnë vitamina B, vitaminë C, vitaminë E, bakër, mangan, zink dhe selen të cilat kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidues;

përmbajnë enzima proteolitike (papaja – papain, ananas-bromelain), të cilat luajnë një rol të rëndësishëm në tretjen e proteinave, funksionin imunitar dhe proceset e tjera jetësore.

Paketimi përmban 14 porcione (një pjesë = 35g)

I përshtatshëm për vegjetarianët dhe vegjetarianët

  • vetëm 216 kalori për një shejk shërbim
  • siguron lëndë ushqyese thelbësore, përfshirë 24 vitamina dhe minerale
  • i përshtatshëm për vegjetarianë dhe vegjetarianë
  • me pluhur origjinal kakao, aromatizues natyral dhe botanik aktivë si kërpudha reishi, frutat papaja dhe lëngu i ananasit të përqendruar
  • të lartë në proteina të shëndetshme bimore e cila kontribuon në rritjen e masës muskulore
  • fibër të lartë, me frukto-oligosakaride të tretshme dhe inulin
  • kontribuon në metabolizmin që sjell energji normale dhe zvogëlon lodhjen dhe lodhjen (sigurimi i riboflavinës, niacinës, acidit pantothenik, vitaminës B6, vitaminës B12, vitaminës C, hekurit dhe magnezit)
  • kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ (sigurimi i riboflavinës, vitaminës C, vitaminës E, bakrit, manganit, zinkut dhe selenit);

INGJENIENTI SPECIAL i SHPËRNDARË NGA ORIENTI:

REISHI këpurdhë për jetË tË gjatË

Mbështet sistemin imunitar dhe detokson trupin.

Aktivizon qëndrueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e trupit.

Ul nivelin e kolesterolit.

Kontribuon në ruajtjen e një funksioni të shëndetshëm të qarkullimit të gjakut.

Përmirëson metabolizmin qelizor.

Zhduk toksinat nga trupi që ndërtohet në mëlçi, dhe e mbron atë nga grumbullimi i substancave të dëmshme.

Përmbajtja neto: 490 g (14 servings x 35 g).

Udhëzimet për përdorim: përzieni 35 g (një shërbim) pluhuri për zëvendësimin e vaktit TIENS Nutri-Shape në 250 ml qumësht të skremuar dhe tundeni ose trazojeni derisa të përzihet plotësisht.

Substituting two of your mai Për humbjen e peshës: gjatë një regjimi për humbjen e peshës, zëvendësoni dy vaktet kryesore ditore me dy servime (2 x 35 g) TIENS Nutri-Shape Shake dhe hani një vakt të rregullt. Zëvendësimi i dy prej vakteve tuaja kryesore ditore të një diete të kufizuar nga energjia me zëvendësimin e vaktit kontribuon në humbjen e peshës.n daily meals of an energy restricted diet with meal replacement contributes to weight loss. 

Për humbjen e peshës: gjatë një regjimi për humbjen e peshës, zëvendësoni dy vaktet kryesore ditore me dy servime (2 x 35 g) TIENS Nutri-Shape Shake dhe hani një vakt të rregullt. Zëvendësimi i dy prej vakteve tuaja kryesore ditore të një diete të kufizuar nga energjia me zëvendësimin e vaktit kontribuon në humbjen e peshës.

Në varësi të preferencave personale, për ushqimin e përditshëm (kur nuk është në dietë të kufizuar nga energjia), TIENS Nutri-Shape Shake mund të përzihet me ujë, lëng ose qumësht me bazë bimore.

Rekomandohet të përdorni TIENS Nutri-Shape Shake me produkte të tjera TIENS nga linja Nutri-Shape. Aktiviteti fizik i rregullt dhe dieta e ekuilibruar dhe e larmishme janë të rëndësishme për të mbajtur peshën tuaj optimale dhe për të shijuar një stil jetese të shëndetshëm.

Back to Top