TIENS Nutri-Shape Shake-Luleshtrydhet (dredhëzat) verore

Sugjeroj qmimin me pakice 7 910 L
Cmimi I shperndaresit 6 328 L

Zëvendësimi i vaktit për kontrollin e peshës duke siguruar lëndë ushqyese të plota dhe të ekuilibruara si proteina bimore të shëndetshme dhe vitamina thelbësore dhe minerale, me sheqer dhe ëmbëltues.

Ky zëvendësim i vaktit me shije të shijshme me luleshtrydhe Nutri-Shape kontribuon në humbjen e peshës, si një zëvendësues për dy vaktet kryesore ditore të një diete të kufizuar me energji.

vetëm 212 kalori për 1shejk shërbim;

ushqyes të shumtë thelbësorë, përfshirë 24 vitamina dhe minerale dhe botanik aktiv;

23 g proteina për porcion i cili vepron si një përsosje e përsosur për humbjen e peshës ose asistent për menaxhimin e peshës – ju siguron qelizave tuaja forcë ndërs Suitable for vegetarians and vegans;a gjatë një diete të kufizuar me energji ju digjni kaloritë nga yndyra dhe karburantet;

e lartë në proteina të shëndetshme bimore e cila kontribuon në rritjen e masës së muskujve;

përmbajtje të lartë të Goji në një pjesë 500 (mg).

fibër të lartë (nga soja dhe fasulet e tjera), me frukto-oligosakaride të tretshme dhe inulin;

përmbajnë vitamina B, vitaminë C, hekur dhe magnez, të cilat kontribuojnë në metabolizmin që sjell energji normale dhe zvogëlon dhe  lodhje;

përmbajnë enzima proteolitike (papaja – papain, ananas-bromelain), të cilat luajnë një rol të rëndësishëm në tretjen e proteinave, funksionin imunitar dhe proceset e tjera jetësore.

Paketimi përmban 14 porcione (një pjesë = 35g) përmbajnë.

I përshtatshëm për vegjetarianët dhe vegjetarianët;

INGJENIENTI SPECIAL i SHPËRNDARË NGA ORIENTI:

Efektet e Goji (superfood, efekt parandalues për sistemin imunitar)

Shtë një antioksidant i fuqishëm.

Përmirëson kujtesën dhe shikimin.

Në mjekësinë kineze frutat goji (gou qi) veprojnë në kanalet e mëlçisë, veshkave dhe mushkërive.

Improves the blood count.

Rrit dhe ekuilibron elementet yin dhe yang në trup.

Forcon aktivitetin e zemrës, mëlçisë dhe veshkave.

Bën tendonet dhe thonjtë më të fortë, forcon kockat dhe muskujt.

Përmirëson aktivitetin e zorrëve. 

Përmbajtja neto: 490 g (14 servings x 35 g).

Udhëzimet për përdorim: përzieni 35 g (një shërbim) pluhuri për zëvendësimin e vaktit TIENS Nutri-Shape në 250 ml qumësht të skremuar dhe tundeni ose trazojeni derisa të përzihet plotësisht.

Për humbje peshe: gjatë regjimit të humbjes së peshës, zëvendësoni dy vakte kryesore ditore me dy servime (2 x 35 g) TIENS Nutri-Shape Shake dhe hani një vakt të rregullt. Zëvendësimi i dy prej vakteve tuaja kryesore ditore të një diete të kufizuar nga energjia me zëvendësimin e vaktit kontribuon në humbjen e peshës.

Për mirëmbajtjen e peshës dhe ushqimin e përditshëm: për të ruajtur peshën tuaj optimale, zëvendësoni një vakt kryesor ditor me një shërbim (35 g) TIENS Nutri-Shape Shake dhe hani dy vakte të rregullta. Zëvendësimi i një prej vakteve kryesore ditore të një diete të kufizuar me energji me një zëvendësim të vakteve kontribuon në mirëmbajtjen e peshës pas humbjes së peshës.

Në varësi të preferencave personale, për ushqimin e përditshëm (jo në një dietë të kufizuar nga energjia), TIENS Nutri-Shape Shake mund të përzihet me ujë, lëng ose qumësht me bazë bimore.

Rekomandohet të përdorni TIENS Nutri-Shape Shake me produkte të tjera TIENS nga linja Nutri-Shape. Aktiviteti i rregullt fizik dhe dieta e ekuilibruar dhe e larmishme janë të rëndësishme për të mbajtur peshën tuaj optimale dhe për të shijuar stilin e jetës së shëndetshme.

Back to Top