Tiens NUTRIENT SUPER CALCIUM PLUHURI I RI (FORMULA E AVANCUAR)

Sugjeroj qmimin me pakice 11 730 L
Cmimi I shperndaresit 9 384 L

KUJTONI KALCIUM TUT NETRITIONAL KALCIUM (RECETA E RE)

Shtesë dietike me vitaminë K2 dhe D3, fosfor, hidroksiapatitet, inulin, kolostrumi, sheqerin dhe ëmbëltuesin natyral. Kalciumi është një element jetësor i jetës që ndihmon në ndërtimin dhe rregullimin e funksionimit të duhur të trupit të njeriut.

Kalciumi është një nga mineralet thelbësore më të rëndësishme. Ai luan një rol të madh në formimin dhe zhvillimin e kockave, duke ndihmuar në parandalimin e humbjes së kockave dhe rritjen e densitetit të kockave.

Kalciumi, fosfori, magnezi janë të përfshirë në ruajtjen e gjendjes normale të eshtrave dhe dhëmbëve, ndërsa vitamina D gjithashtu ndihmon në thithjen dhe përdorimin më të mirë të kalciumit dhe fosforit. Kalciumi, magnezi dhe vitamina D janë thelbësore për funksionimin e duhur të muskujve.

Përfitimet kryesore:

–           mban kocka të forta

–           është shumë e rëndësishme për dhëmbët e shëndetshëm

–           mbështet neurotransmetimin normal

–           ontributes to normal blood clotting

–           supports normal muscle function

–           kontribuon në metabolizmin normal që sjell energji

–           mban funksionin normal të enzimave tretëse

–           ka një rol në procesin e ndarjes dhe specializimit të qelizave

-         Kripë detare e magnezit

-           Hidroksiapatiti i kalciumit mikrokristalinal

-           Proteina themelore kolostrum

-           Fibër tërshërë

-           Isomalto-oligosaccharides (IMO)

-           Chicory inulini

-           Kolagjeni i peshkut

-           Vitamin D3

-           Vitamin K2 

Vitamina K2 dhe vitamina D3 rregullojnë thithjen e kalciumit dhe ndihmojnë në përthithjen në kockat.

Funksioni kryesor i vitaminës K2 është modifikimi i proteinës për të siguruar aftësi lidhëse të kalciumit. Trupi e përdor atë për të aktivizuar proteinat që rregullojnë se ku depozitohet kalciumi në trup.

Akumulimi i kalciumit në arteriet rreth zemrës është një faktor i madh rreziku për sëmundjet e zemrës.

Për këtë arsye, të gjithë elementët që mund të zvogëlojnë këtë akumulim mund të ndihmojnë në parandalimin e sëmundjeve të zemrës. Prandaj, vitamina K2 konsiderohet një ndihmëse në parandalimin e depozitimit të kalciumit në arteriet.

Për shkak se 22% e eshtrave janë proteina, kalciumi në kombinim me kolagjenin formon çiftin e përsosur për të ndihmuar në parandalimin e humbjes së kockave.

Kolostrumi është i njohur si një element që rrit aftësinë e thithjes së kalciumit.

Prebiotikët natyrorë - inulin dhe IMO - rregullojnë mjedisin e zorrëve për thithjen ideale të kalciumit në sistemin e zorrëve.

Kalciumi i marrë TIENS është shumë më efektiv si në aspektin e ruajtjes së eshtrave ashtu edhe parandalimit dhe ngadalësimit të humbjes së tij.

Produkti ynë është aromatizuar me pluhur kakao, pluhur qumështi kokosi dhe veç pak stevia për shijen e përsosur që do të doni.

Paketohet në një paketë të re, tërheqëse dhe ekonomike 250 g.

Përmbajtja neto: 250 g (25 porcione x 10 g).

Doza e rekomanduar ditore: Përzieni përmbajtjen e një gote matëse (10g pluhur) në 125 ml (1/2 filxhan) qumësht të ngrohtë ose ujë. Pini kur të tretet. Përdorni një ose dy herë në ditë pas ose midis vakteve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Shtesat ushqimore nuk duhet të merren si zëvendësues i një diete të larmishme dhe të ekuilibruar. Ky produkt nuk është i përshtatshëm për gratë shtatzëna dhe ato infermierore.

Back to Top