Mire se erdhet ne TIENS!

Gjetja e TIENSi është hapi i parë për të transformuar jetën tuaj dhe atë të familjes tuaj.

Të gjithë ne kërkojmë një mënyrë jetese të përsosur – e cila përfshin asnjë shqetësim parash, pa stres dhe shumë pushime.

Arritja e ëndrrave tuaja tani është përfundimisht e mundur, sepse bashkimi me TIENS do t’ju japë një udhërrëfyes për t’i bërë ato realitet!

Ka shumë përfitime për t’u bashkuar me biznesin TIENS.

 

Ata kryesorë janë:

Mënyra të shpejta për të shijuar përfitimet e biznesit TIENS – Të ardhura të shpejta dhe të menjëhershme me pagesa bonus javore.

Të ardhura afatgjata dhe të qëndrueshme me pagesa mujore të bonusit 

Shtatë burime të ardhurash:

 

Bonus Sponsor

Bonusi i zhvillimit

Bonusi i trainimit

Bonusi i shitjeve

Bonus i Përsosmërisë

Bonus Nderi

Dhënie speciale

 

Mundësia Unike e Biznesit

Një nga plani më i lartë i pagimit të bonusit brenda industrisë MLM.

Produkte unike të bazuara në 5000 vjet të Mjekësisë Tradicionale Kineze të kombinuara me kërkime moderne, shkencë dhe teknologji.

Sistemi i Edukimit dhe Trajnimit të Klasit të Parë i cili ju ndihmon të keni një biznes të qëndrueshëm dhe të suksesshëm me ne.

Nivelet e njohjes aspirative.

Udhëtoni me TIENS në destinacione ekzotike dhe / ose shijoni bonuse luksoze në shtëpi!

Filloni udhëtimin tuaj drejt suksesit sot.

Merrni atë hapin e parë për një jetë që ju e meritoni vërtet!

Bashkohuni me ne tani! 

Back to Top